1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ВАШАТА ЗЕМЕДЕЛСКА ТЕХНИКА ИЗГОДНО И НАВРЕМЕ!

ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ВАШАТА ЗЕМЕДЕЛСКА ТЕХНИКА ИЗГОДНО И НАВРЕМЕ!

През март поръчайте оригинални резервни части и консумативи New Holland от ИНТЕРАГРИ България с отстъпка на предсезонна цена!

Следвайки нуждите на своите клиенти, единственият официален вносител на NEW HOLLAND за страната, ИНТЕРАГРИ България предлага изгодна оферта за предсезонна поръчка на резервни части и консумативи на трактори и комбайни NEW HOLLAND, така че да са във форма за предстоящите обработки и прибирането на реколтата. Всички знаем, че само оригиналните резервни части и консумативи гарантират правилната и икономична работа на вашите машините. Използването на неоригинални резервни части е голям и често неоправдан риск. То може да доведе до повреда, а понякога и невъзможност „ремонтираната“ машина да се използва в активния период на важните кампании. Спирането на работата, дори за няколко часа може да струва скъпо, особено в сезон като жътвата. Гарантирайте спокойствието си, като поръчате оригинални резервни части за трактори и комбайни New Holland с предсезонна отстъпка през март.

Промоционалният срок за поръчка на резервни части и консумативи за комбайни New Holland е само до 11 март 2022 г. Промоцията включва: лагери, ремъци, вериги за ролер, подбирачи за сено и фураж, режещи части, прибиране на сено и фуражи, жътва. Само до 14 март 2022 г. имате възможност да поръчате резервни части за хидравлика на New Holland, а отстъпката включва: хидравлични фитинги и адаптери, хидравлични маркучи и тръби, хидравлични бързи връзки, части от хидравличната система, хидравлични помпи, хидравлични клапани, хидравлични цилиндри. Ценовото предимство е валидно при 100% авансово плащане и минимална стойност на поръчката 300 лв без ДДС, след направена отстъпка. Попитайте за вашата специална отстъпка нашите търговци на резервни части в страната.  

Сега е моментът да запишете час за сервизен преглед и да се погрижите за формата на вашия трактор или комбайн, така че да бъдат в пълна изправност и да дадат най-доброто от себе си на полето през предстоящия сезон. Сервизните техници на Интерагри България съветват как някои прости операции по поддръжката на вашия трактор или комбайн сега, ще допринесат за вашата по-висока производителност, максимална ефективност и безопасност на работа.

Запазете час за вашия предсезонен преглед на тел. 0700 46 666 или посетете най-близката до вас локация на Интерагри на територията на цялата страна, за да се възползвате от промоционалните условия за покупка на резервни части и консумативи за вашия трактор или комбайн New Holland.  

Вижте повече информация за кампанията на сайта на ИНТЕРАГРИ.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.