1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ВАШИЯ ТРАКТОР ИЗГОДНО И НАВРЕМЕ, ТОЙ ЩЕ ВИ СЕ ОТПЛАТИ НА ПОЛЕТО!

ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ВАШИЯ ТРАКТОР ИЗГОДНО И НАВРЕМЕ, ТОЙ ЩЕ ВИ СЕ ОТПЛАТИ НА ПОЛЕТО!

30% отстъпка за оригинални резервни части и консумативи за трактори New Holland от ИНТЕРАГРИ.

Следвайки нуждите на своите клиенти, официалният вносител на NEW HOLLAND за страната ИНТЕРАГРИ България предлага изгодна оферта за подготовка на тракторите, така че да са във форма за есенните обработки. От 3 август до 12 ноември оригиналните резервни части за трактори New Holland са с 30% отстъпка.

NewH

Отстъпката важи при 100% авансово плащане и минимална стойност на поръчката 1000 лв без ДДС, след отстъпка. Доставките започват от 1 октомври 2021 г. Сега е моментът да запишете час за сервизен преглед и да се погрижите за формата на вашия трактор, така че той да бъде в пълна изправност и да даде най-доброто от себе си на полето през следващия сезон. Някои основни проверки на машината често се подценяват или се извършват в последния момент, без да се отделя достатъчно внимание на рисковете и щетите, които могат да възникнат. Сервизните техници на Интерагри България съветват как някои прости операции по поддръжката на вашия трактор сега, ще допринесат за вашата по-висока производителност, максимална ефективност и безопасност на работа.

Parts

Запазете час за вашия предсезонен преглед на тел. 0700 46 666 или посетете най-близката до вас локация на Интерагри на територията на цялата страна, за да се възползвате от промоционалните условия за покупка на резервни части и консумативи за вашия трактор New Holland.  

Вижте повече информация за кампанията на сайта на ИНТЕРАГРИ.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.