1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Представителството на New Holland Колмънс Милстрийт отпразнува 60 години с 500 гости

Представителството на New Holland Колмънс Милстрийт отпразнува 60 години с 500 гости

То е носител на наградата за ирландски търговец за 2013 година

Представителството New Holland в Милстрийт, графство Корк, отпразнуваха своята 60-та годишнина. Въпреки че дейността стартира през 40-те години на ХХ век, Колмънс Милстрийт отвори врати като Ford Tractor през 1954 г., когато конете все още бяха обичайна гледка в стопанствата около Ирландия.

Сега, под флага на най-съвременните технологии на New Holland, представителството отбелязва своята диамантена годишнина, като имаше специални дни на отворените врати и бяха привлечени 500 посетители.

Представители на New Holland от Великобритания се присъединиха към тържествата, включително изпълнителният директор на завода в Базилдън Андрю Уотсън и Джеймс Дойл, мениджър продажби.
 
Освен храна и напитки, имаше и изложение на исторически трактори, включително Fordson Major и Fordson Dexta, плюс полеви тестове, сравняващи някои от най-новите модели - от T4, T5, T6 и T7 - със своите предшественици. Клиентите също видяха и наследниците на New Holland T5050: New Holland T4.105, който също беше на изложението.

Колмънс Милстрийт е създадена от трима братя – Джерх, Пади и Тим Колман. Шейсет години по-късно синът на Пади Джон Колман ръководи представителството заедно със съпругата си Мери и техните деца - Патрик, Линда, Мари и Ема.

Бизнесът е обслужвал поколения на същите земеделски семейства и осигурява работни места за 15 души. Представителството е носител на наградата за ирландски търговец за 2013 година.

Един от най-забележителните клиенти е Джон Флеминг от Нърстаун, който разкри, че все още има трактори, които е купил от Бен О‘Конър, мениджър продажби в Колмънс, през декември 1973 г. и представил оригинална фактура, за да го докаже. Той все още работи на полето с Ford 3000.

Джон добави още: "Ние винаги сме се стремили да дадем рамо на сервизните услуги за продуктите, които продаваме. Гордеем се, защото ако не можем да стигнем до един земеделски производител днес, ние със сигурност ще стигнем утре. Когато фермерите гледат какво да купят, едно от трите неща, което считат е стойност, качество и обслужване. Те гледат на тези неща като едно цяло и това е точно това, което винаги съм се опитвал да дам."

Запомнящите се моменти за Джон включват дните от 1984 г., когато Колмънс Милстрийт продава своя 2000-ен трактор. Оттогава са продадени още 3300 нови трактора.

Всяка продажба все още е записана в Колмънс Милстрийт върху традиционните отчетни книги, датиращи от 1959 г., с който фермерите редовно се консултират, за да разберат, кога техните родители и дори баби и дядовци са закупили трактори от представителството.

Мениджърът Продажби на New Holland за Република Ирландия, Лайъм Хейд заяви: "Джон има голяма общност от съмишленици; той върши страхотна работа и непрекъснато показва отдадеността си на нашата марка и клиентите през десетилетията."

Интерагри е избрана за единствен официален вносител за България на световноизвестната марка New Holland. Компанията е оторизирана да представлява марката на българския пазар не само по отношение на продажбите и дистрибуцията, но и сервизното обслужване. Това е достатъчен атестат за способностите и уменията на Интерагри и ние сме уверени в нашия общ успех на българския пазар, заявяват от българската фирма.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.