1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Промоционална цена 2500 лв за навигация Track Guide II от Универсал- НВГ

Промоционална цена 2500 лв за навигация Track Guide II от Универсал- НВГ

GPS система за навигиране TRACK GUIDE II от немската фирма Mueller Elektronik

Навигационната система Track Guide II  с антена A 101  сега на още по-ниска цена от 2 500 лв. без ДДС само до края на март – това е новата промоционална оферта от Универсал НВГ.

• Качество и цена без конкуренция
• Сега на още по-ниска цена 2 500 лв. до края на март или до изчерпване на количествата

 ПРИ ЗАКУПУВАНЕ НА НАВИГАЦИЯТА ВИЕ ПОЛУЧАВАТЕ:
-          Монтиране на GPS навигацията на място при вас.
-          Обучение на персоналът, който ще работи с нея.
-          Външна антена с EGNOS сигнал за точност до 15 см.
-          Опция Section View показва секциите на пръскачката при препокриване.
-          Дневен или нощен режим на екрана.
-          Цветен дисплей 150мм.
-          Флаш памет USB + обновяване на софтуера.
-          Възможност за очертаване по ИСАК в реални граници.
-          Отчитане на отработената и оставаща площ.
-          Отчитане на скоростта на работа.

Навигацията Track-Guide II помага на водача на машината да избегне излишните пропуски и презастъпвания в процеса на работа в полето и да намали своите разходи. Тя навигира водача на машината в успoредни навигационни линии в зависимост от зададената ширина на използвания инвентар и му показва в каква посока се отклонява от правата линия. На разпожение на клиента са 9 Навигационни Режима.

Голямо предимство е, че навигацията е на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, с удобен голям цветен дисплей 15 см, а монтажът става бързо и лесно, без значение от вида на машина, на която се монтира. Навигацията работи с флаш памет, на която се съхраняват вече обработените площи. Това позволява прекъсване на работа в едно поле и преминаване към друго без загуба на данни. При необходимост водача може да се върне към вече обработено поле, за да продължи своята работа, след няколко дни, от мястото, където е спрял. Флашката дава възможност  и за пренос на данни между навигацията и компютърът в офиса.
Има възможност за поименно запаметяване на инвентара, с който се работи и данните за него (напр. име, вид, работна ширина и др.).

Друго много голямо предимство е, че водачът може да работи дори през нощта или в мъгла, когато видимостта е минимална.

Терминалите Track Guide са съвместими  с всякакъв вид инвентар по технологията ISOBUS, която в последните години навлезе при всички световноизвестни производители на инвентар. Предлага се  като опционално оборудване към инвентара. Ако притежавате терминал на фирмата Mueller Elektronik не е необходимо при закупуване на следващ инвентар да закупувате отново терминал за управлението му. Може да използвате отново закупеният първоначално Терминал, защото той е напълно съвместим по новите ISOBUS стандарти с новият инвентар. Тази иновативна технология спестява на клиента излишно инвестиране в нови терминали, със закупуването на всяка следваща машина.

Стандартът ISOBUS се поддържа за всички прикачни инвентари на фирмите CLAAS, AMAZONE, LEMKEN, KUHN, HORSCH, KVERNELAND, JOHN DEERE, UNIA, RAUCH, DAMMANN, TECHNOMA, CAFINI, MONOSEM и др.

Навигацията може да се използва за очертаване на полета в реални граници пред ИСАК. За целта е необходимо само да обходите вашето поле в края и да запаметите неговата граница на флаш паметта.

Периодично на клиента се предоставя възможност да прави обновяване на софтуера на Навигационната система.

Повече информация за офертата на Универсал НВГ и навигацията – на тел. 0887227460 / 0887105225

plochka_statii_onlain_magazin_520

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.