1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Пьотингер - акцент в платформата ДНИ НА ТЕХНИКАТА 2019

Пьотингер - акцент в платформата ДНИ НА ТЕХНИКАТА 2019

Булагро Машини АД с поредица от презентации в цялата страна

ДНИ НА ТЕХНИКАТА 2019 показва актуални технологии за новата стопанска година при почвообработващата техника. Организатор е фирма Булагро Машини АД. Австрийският производител Пьотингер е сред топ акцентите в продуктовата листа на Булагро. Подходящи за сезона са: мулчиращите сеялка Терасем с работна ширина 4 м и 6 м, както и прикачните дискови брани с работни ширини от 4 до 6 м.

В презентациите са включени най-новите дискови брани на Пьотингер с работни размери от 8 и 10 м, които Булагро внедри преди близо две години на българския пазар и които се представят вече много успешно. В презентациите участва сериозен арсенал от почвообработваща техника: сеялки, пръскачки на датската компания Харди и тороразпръскващи машини на Богбале, въобще всичко, онова което ще даде успешен завършек на есенната кампания.

В помощ на новия стопански сезон е промоционалната оферта на Булагро - изгодна схема на финансиране при покупка на машини. Лихвеният процент е 0,75% на годишна база, с 15% авансова вноска за срок от 36 месеца за изплащане.

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.