1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. "Римекс" ще направи премиера на новите модели трактори CASE IH по време на АГРА 2011

"Римекс" ще направи премиера на новите модели трактори CASE IH по време на АГРА 2011

Компанията подготвя много нови предложения за своите настоящи и бъдещи клиенти

„Римекс “ ще акцентира върху новите модели CASE IH, чиято премиера ще бъде по време на  международното селскостопанско изложение АГРА 2011 Фермерите ще имат възможност да намерят „Римекс“ пред палата 3 на поле 16. Компанията подготвя много нови предложения за своите настоящи и бъдещи клиенти, които ще посетят международното специализирано изложение.

Посетителите ще могат подробно да се запознаят с новите серии трактори  CASE IH. Вниманието на фермерите ще бъде насочено към моделите от серията  Magnum оборудвани с модерната технология Efficient Power, която осигурява още по-висока мощност и продуктивност при изключително икономичен режим на работа. В същото време системата предоставя повече удобства на оператора. Новите трактори Magnum се отличават и с технологията Селективна каталитична редукция (SCR) за максимално добро представяне при възможно най-ниски текущи разходи. Новите Magnum използват доказания 8,7 литров двигател на комбайните CASE IH модел Axial Flow 7120. Тези двигатели осигуряват бързо повишаване на мощността, която клиентите на CASE IH  са свикнали да използват.  

В новата серия Magnum са включени пет модела, започващи от Magnum 235, с максимална мощност от 274 кс, като на върха на серията е разположен Magnum 340, с 389 кс максимална мощност, която се реализира благодарение на Системата за управление на мощността (Power management).

В панаирната площ своето място ще заемат и комбайните CASE IH Axial Flow 5088 и Axial Flow 9120.  През изминалите 30 години CASE IH усъвършенства конструкцията на единоосевия ротор, за да осигури на машините превъзходство във възможностите, производителността и ефективността. Комбайните AXIAL-FLOW дават доказано гъвкава, нискостойностна система за жънене.

CASE IH Axial Flow 5088 е оборудван с технология Power Boost (свръх мощност) за върхова производителност на жънене. Разполага с набор от модерно оборудване и функции помагащи за извличане на максимално ефективен добив.

Комбайнът CASE IH Axial Flow 9120 е предназначен за големите и корпоративните стопанства. Този модел от серия "20" на CASE, предлага по-голяма възможност за печалба от прибирането на първокачествено зърно. Конструкцията на комбайна осигурява меко и нежно прибиране на културата, която се жъне. Прибраната след жътва слама е също с отлично качество.

Посетителите на АГРА 2011 ще видят и CASE Quadtrac 485 колесен, който  е предназначен за нуждите на големите и корпоративните земеделски стопанства. Със своята изключителна мощност и висока производителност CASE Quadtrac 485 е инвестиция, която бързо се възвръща. Проектирани да бъдат мощни, надеждни, комфортни и производителни, новото поколение трактори от сериите Quadtrac и Steiger са подходящи за много фермери.

Ще бъдат изложени и трактори CASE IH и от сериите  JX 95, Maxxum, Puma, Puma CVX.

На изложението "Римекс" ще представи и широка гама прикачен инвентар за подготовка на почвата, сеитба, торене и  пръскане, на водещите марки VÄDERSTAD, SALFORD, KVERNELAND  и  TECNOMA.

Технологичните  решения, които "Римекс"  ще предложи на АГРА 2011 на своите клиенти,  са съобразени с индивидуалните изисквания и почвени условия, изцяло отговарящи на последните световни тенденции.

 

Етикети Case IH, Римекс, Агра
Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.