1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Само през октомври у нас идва уникалното преживяване REXperience

Само през октомври у нас идва уникалното преживяване REXperience

Гостите имат възможност да изберат между четири локации в страната

Световният тур REXperience (REXпреживяване) идва и в България, след като премина успешно през Молдова и Испания. REX-емоцията обещава да ни остави без дъх, както с хубави гледки, вина и специални изненади, така и с атрактивни демонстрации на специализираните трактори Landini REX в лозови масиви и градини с трайни насаждения.

Анелия Кънева, Маркетинг мениджър в Оптиком, официален вносител на Landini за България сподели по повод предстоящите събития:

“Замисълът на REXperience  е да предложим съвместно с колегите от Landini едно специално преживяване, насочено към земеделци и професионалисти, които обработват лозя и трайни насаждения и предпочитат да обмислят решение за нов трактор след като го тестват в работа в реални условия. За тези култури правилният избор на подходящата техника е едно от условията за производителност. Затова и вярната преценка в избора и решението за инвестиция са много важни, а ние ще дадем възможност за това.”

От Оптиком са се постарали да изберат локации, където не само може да се наблюдава и тества работата с лозаро-овощарските трактори Landini REX, но и да се почерпи опит от доказани производители. 

Гостите имат възможност да изберат между четири локации в страната, събитията на които ще се проведат в следната последователност:

01.10.2019 г. - Винарска изба “Седем поколения”, село Мечка, Русенско

03.10. 2019 г. - Черешови градини, ЕТ Титан-Ангел Кънев, село Зафирово, Силистренско

08.10.2019 г. - Винарска изба “Едоардо Миролио”, село Еленово, Сливенско

10.10.2019 г. - Плодови градини, “Куминяно Фрут”, село Катуница, Пловдивско

 

Станете част от преживяването REXPerience, като се регистрирате предварително на Facebook страницата на събитието REXperience България: Следете тура в България.

Повече информация може да получите от търговските представители на Оптиком или на тел: 0889 431 289, 0887 648 912.



 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.