Само сега Кубота България предлага специални цени на два от моделите торачки Кубота плюс подарък

С торачките на Кубота постигате висока прецизност и точност на торене при всякакви условия

Ако искате бързо, ефективно и прецизно торене, тороразпръскващите машини на Кубота са точният избор за вас.

DSМ-W GEOSPREAD 1300 л. на цена 23.100 лв. без ДДС

DSX-W GEOSPREAD 1875 л. на цена 30.500 лв. без ДДС

Получавате подарък - пробовземане, почвен анализ, агрономическа консултация

 

Kubota

Моделите предлагат уникални предимства:

Автоматично калибриране и система за постоянно теглене, която постоянно следи и контролира нормата на торене независимо от скоростта и вида тор. Контролът на секциите осигурява оптимално разпределение на хранителните вещества от тора върху растенията.

Със системата GEOspread вие може да определите нормата на торене и широчината на разпръскване индивидуално за всеки диск директно от кабината на трактора чрез терминала ISOBUS!

Торачките Кубота разполагат с терминал с интуитивно меню за управление, автоматично спиране/стартиране с GPS при препокриване. Оборудвани са със система за разпръскване към граница. Могат да бъдат настроени точно за всички видове тор и всички работни широчини.

Моделите разполагат с автоматична корекция при наклони и автоматична корекция при вибрации на неравен терен. Минимално влияние на вятъра благодарение на хоризонтално разпръскване. Плавно ускоряване: без прах, без натрошаване на гранулите тор.

С торачките на Кубота постигате висока прецизност и точност на торене във всякакви условия, което води до гарантирано качество и спестяване на разходите.

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.