1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Сериозните земеделци предпочитат бранда Ню Холанд

Сериозните земеделци предпочитат бранда Ню Холанд

Георги Георгиев избра Интерагри за свой партньор

„В земеделието трябва да се търси оптимизация на производството, на целия процес. Поради липса на достатъчно кадри трябва да направим така, че с по-малко машини и по-малко кадри да обработваме по-малка площ и да успеем да извършим необходимите мероприятия. Това беше една от основните причини, за да потърся фирма Интерагри“, обясни Георги Георгиев, земеделски производител от района на община Попово. Той обработва 25 000 дка земя, на която отглежда различни зърнено-житни култури. 
 
New holland
Партньорството между крупния земеделец и Интерагри България не е случайно. След като се поитересувал земеделецът разбрал, че офертата на Интерагри България е най-добра, защото има пълен баланс между цена и качество. Желанието му било да закупи високопроизводителен и високотехнологичен зърнокомбайн
 
Инвестирайки в нова и модерна техника, чийто двигатели отговарят на последните изисквания за вредни емисии земеделските производители допринасят за опазване на околната среда. Освен това съвременната техника е по-икономична.
 
„Техниката колкото е по-енергонаситена и колкото е по-производителна води до пестене на разходи“, потвърди Георги Георгиев. От една страна е в плюс за околната среда, от друга - по икономическите показатели.
 
 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.