1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Серия XMS1 – нова гама навесни щангови пръскачки от Kubota

Серия XMS1 – нова гама навесни щангови пръскачки от Kubota

Във фокуса на Agritechnika 2017

Kubota въвежда нова гама навесни щангови пръскачки. Kubota XMS1 се предлага с вместимост на резервоара от 800, 1000 и 1200 литра, в съчетание с два различни вида щанги: алуминиевата пръскаща щанга HOSA с модерния принцип на Z-образно сгъване и напълно новото поколение на добре познатата гама стоманени щанги HC. Използването на стомана Domex за щангата прави последната по-здрава, но по-лека, за да допринася за по-ниското тегло на машината. Работата може да бъде улеснена с опростеното, електрическо Дистанционно управление или лесния за използване компютър за управление на пръскането FlowMate Control от Kubota.

Оптимално равновесие на теглото

Главната функция на навесната пръскачка XMS1 е по-ниското тегло в сравнение със серията XMS2 и близкият до трактора център на тежестта. Това осигурява оптимално разпределение на теглото, дори и в съчетание с малки трактори.

Покриване на изискванията на клиентите

„С XMS1 показваме, че работим по развитието на нашата гама навесни пръскачки и че гамата ни ще бъде разширена с нови модели“, каза Йероен ван Тюренхаут, Продуктов мениджър Грижа за растенията. Той продължава: „С XMS1 бихме искали да навлезем в средния сегмент на пазара и да покрием изискванията на клиентите за по-малка и по-лека, но професионална пръскачка.“

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.