1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Силно участие на Елтрак България на БАТА АГРО 2014

Силно участие на Елтрак България на БАТА АГРО 2014

Компанията представи богата гама машини за селското стопанство и строителството

Елтрак България е традиционен участник на международното специализирано изложение БАТА АГРО. И тази година компанията излиза с атрактивни предложения при земеделския инвентар, стремейки се да задоволи в максимална степен нуждите на земеделските производители от надеждни, качествени и универсални в своето приложение машини.

Елтрак България е официален дилър на световния лидер Caterpillar за строителна и минна механизация, дизелови и газови двигатели и генератори. Специално за изложението в Стара Загора компанията излиза с богата серия товарачи, подходящи и за селското стопанство. Акцентът тази година е върху няколко машини: телескопичен манипулатор ТН 337С, комбиниран багер-товарач BHL 428F, колесен минитоварач SSL216 B3, компактен колесен товарач  906H2.

Товарачите се предлагат с разнообразно допълнително оборудване, което позволява на фермерите да извършват с тях разнообразни дейности. Акцент е поставен и върху генераторите, които намират приложение във всяко едно производство. Гаранцията на машините е 1 година, а навременното сервизно обслужване и богатият набор от резервни части правят Елтрак България желан партньор за земеделските производители и строителни предприемачи.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.