1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Славко и Катя стартираха семейния си живот с JCB Fastrac

Славко и Катя стартираха семейния си живот с JCB Fastrac

В деня на сватбеното тържество Оптиком им предоставил трактор „мечтата на фермера“

Славко и Катя, които доказаха в известния телевизионен формат „Фермер търси жена“, че за любовта няма граници, бяха сред гостите на Оптиком на откриването на новата база на компанията в Монтана.

Преди месец младият фермер, обработващ около 5 000 дка земя в с. Липен, край Монтана, изненада настоящата си половинка, предлагайки й брак. Днес младото семейство е в очакване на първата си рожба.

В деня на сватбеното тържество Оптиком предоставила на младите влюбени един от внушителните трактори JCB Fastrac. „Това е уникална техника и казах Слави да се замисли“, смее се Катя и допълва, че не се усещало как спира и тръгва, изключително удобни и комфортни били английските трактори. Така младоженците решили да дооборудват агропарка си с още един трактор JCB, но чисто нов, след като преди време са закупили трактор JCB Fastrac 3185, втора употреба.

„Имаме и два трактора Powerfarm 100 от италианската марка Landini. С тях извършваме 95% от операциите в земеделието“, разказа младият земеделски производител. Половинката му Катя, макар и отскоро да се числи към заетите в агросектора, беше силно впечатлена от бързата реакция на екипите на Оптиком. „Миналата година, при последен откос на люцерната, косихме с Катето и отхвръкна камъче върху стъклото. Само след няколко часа екипът от Монтана пристигна и продължихме работа“, обясни Славко. Младата украинка коси наравно със съпруга си, балира и кара тракторите.

 „Много сме доволни от обслужването на Оптиком, невероятен екип, динамичен и неуморен, безупречен с бърза реакция. Цената на предлаганата от тях техника е впечатляваща, предвид отличното им качество на работа. Надяваме се бизнес партньорството ни да продължи още дълги години. Много разчитаме на Оптиком.“

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.