1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. СПЕЦИАЛИЗИРАНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА ЗЕМЕДЕЛИЕ БАТА АГРО 2022 ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ОТ 16 ДО 20 МАЙ

СПЕЦИАЛИЗИРАНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА ЗЕМЕДЕЛИЕ БАТА АГРО 2022 ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ОТ 16 ДО 20 МАЙ

Регистрацията за участие за изложители вече започна

14-ото издание на най-големия форум за земеделие у нас, който се организира от Българската асоциация на търговците на агротехника, ще се проведе от 16 до 20 май 2022 година на Летище Стара Загора.

БАТА АГРО

В изложението традиционно участват фирми за земеделска техника и агро технологии, представящи най-големите световноизвестни брандове в сектора, напоителни системи, семена и препарати, автомобилни и строителни фирми, консултантски и финансови институции и много други.

При последното, юбилейно издание на БАТА АГРО тази година беше отбелязан рекорд както по изложбени площи – близо 40 000 кв. м., така и по посещаемост – 20 600 души посетиха изложението, което регистрира ръст от 34% спрямо предходното издание.

Следващото Специализирано изложение за земеделие БАТА АГРО през 2022 година ще е с удължен период от пет работни дни, за да се предоставят повече възможности на земеделските производители за посещение и бизнес контакти. Отново фокус ще бъдат демонстрациите на техника чрез тест драйв, както и презентацията на семена, торове и препарати за растителна защита върху опитни полета с посеви. Така фермерите имат възможност да тестват продуктите, които ги интересуват, в реални, полеви условия.

За Специализирано изложение за земеделие БАТА АГРО

БАТА АГРО е най-големият форум в България за представяне на земеделска техника, продукти и услуги за земеделието и се организира от Българска асоциация на търговците на агротехника. Изложението се провежда от 2010 г., като през годините то спечели доверието на хилядите земеделски производители с добра организация, разнообразие на представените експонати и лоялни търговци. За този период изложбените площи нараснаха повече от два пъти и при последното, тринадесето издание на изложението беше отбелязан рекорд – близо 40 000 кв.м. бяха реализирани. Посетителите за петте работни дни бяха близо 20 600 души.

БАТА АГРО

Регистрацията за БАТА АГРО вече е отворена, като тя се извършва чрез удобна резервационна система, с която всеки изложител може да управлява детайлите по участието си изцяло онлайн – заявка за площ, избор на място, поръчка на допълнителни услуги и оборудване.

За изложителите, регистрирали се за участие в БАТА АГРО 2022 до 15 декември, са валидни и отстъпки за ранно записване от цените за изложбени площи в размер на 40%.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.