1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. SULKY е специалист в торовнасянето и сеитбата на слети култури от 1936 година

SULKY е специалист в торовнасянето и сеитбата на слети култури от 1936 година

Тази година компанията откри свой филиал във Великобритания

Базирана в Chateaubourg, Франция, SULKY-BUREL е семейна компания с 250 служители и над 43 милиона евро оборот за 2014 г., от които над 30% от износ.
Марката SULKY от самото си създаване е специализирана в оборудване за торовнасяне и сеитба на слети култури. Във Франция фирмата е на едно от първите места с общо над 4000 произведени и продадени машини през 2014.

Стратегията на компанията е базирана на четири основни принципа:

- Иновации; повече от 5% от оборота се инвестират в НИРД (Научно-изследователска и развойна дейност). SULKY разчита и на уменията на признати изследователски центрове като IRTSTEA, ДИАС и др., за да развива и създава своите нови модели сеялки и тороразпръскващи машини.

- Ефективно производство; Сертифицирана по ISO 9001 от 1994 г. фабриката в Chateaubourg организира своето производство така че да постигне най-добрата цена с качествени суровини и материали, да спази уговореното време и така да осигури преки ползи за своите все по-взискателни клиенти.

От юли 2011 г. заработи и нова фабрика на Sulky. Тази производствена сграда от 20 000 м² е построена на принципите на зеленото строителство. Това дава възможност на френския производител да увеличи производителността си и сериозно да подчертае своето присъствие на външните пазари.
Новата линия за боядисване с катафореза значително подобрява качеството на всички машини SULKY. Инвестициите в тази нова промишлена площадка достигнаха 20 милиона евро.

- Желание за по-добро обслужване: в подкрепа на международната си дилърска мрежа, компанията предоставя най-добрите съвети за използването на машините SULKY.

Фермата L'Epine, която се намира в непосредствена близост до завода, е активен обучителен център. Тя е оборудвана всяка година да приема няколкостотин дилъри, вносители, консултанти и земеделски производители. „Сеитбата и торовнасянето на Ваша страна“: Това е лозунгът на компанията, отразяващ ангажимента за по-добро обслужване.

- SULKY уверено увеличава износа: над 30% от оборота се реализира в повече от 50 страни по цял свят. Целите на управлението на компанията са насочени към постигане на 50% от оборота от износ. 2015 година бележи ускорение в тази стратегия с откриването на филиал на SULKY във Великобритания – SULKY-BUREL Ltd, който започна дейност на 1 ноември 2015 г.

Шоуто LAMMA през 2016 г. ще отбележи официалното откриване на този 100% частен филиал на SULKY, част от дистрибуторската мрежа.

Официален вносител на SULKY за България е Оптиком ООД, www.opticom-bg.com.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.