1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Т8 на New Holland - първият земеделски crossover

Т8 на New Holland - първият земеделски crossover

CVT трансмисия oт ново поколение осигурява повишена ефективност

Иновативната трансмисия на New Holland auto command предоставя нови възможности

Разработена от New Holland, новата трансмисия  auto command се предлага за серията Т8 при моделите от T8.300 до T8.420. Тази CVT трансмисия oт ново поколение осигурява повишена ефективност благодарение на адаптивноста си по време на работа.

Първият земеделски crossover - мощен и способен, стабилен и стилен - типичен New Holland

       t8_390_ac_10b39149_b_450

Гените на New Holland лесно могат да бъдат открити във всеки детайл на серият Т8. Дълга база за стабилност. Тиха, просторна кабина. Ергономия от световна класа. Модерен двигател FPT за оптимална производителност и икономичност. Оси за тежко натоварване с възможност за сдвоени джанти на предната и задна ос. Хидравлика с висок капацитет. Брилянтна видимост във всички посоки. Отлична маневреност. Стилен външен вид.

Лесен достъп до разширени функции

           new_picture_3_448

Натиснете символ и активирате съответната функция. Интегрираният панел за управление ICP прави достъпа дори до всички операции изключително лесен. Не е необходимо да преминете през менюта, за да управлявате разширени функции като Terralocktraction управление, Auto PTO или ESM (EngineSpeedManagment).

Най-тихата и най-просторна кабина в своя клас

              new_picture_4_401_01

Наместете се в луксозната седалка на T8. Запалете двигателя. Потеглете. Насладете се на отлична панорама. Оставете ръката си да проучи интуитивното управление със SideWinder II. Насладете се на фината и тиха мощност на двигателя. Усетете колко лесно е управлението на IntelliView III тъчскрийн дисплея. Не отнема дълго време да се свикне с лукса.

Сигурност при транспорт

              new_picture_5_407

Контролът, комфортът и стабилността са гарантирани от дългата база и окачването на предната ос. Версията за 50км/ч е оборудвана в пневматични спирачки за гарантиране на сигурност при теглене на тежки товари при високи скорости.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.