1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тайтън Машинъри България ще вземе участие в тазгодишното изложение Агра 2013

Тайтън Машинъри България ще вземе участие в тазгодишното изложение Агра 2013

На щанда на фирмата фермерите ще открият последните машини и технологии от световен мащаб

Тайтън Машинъри България ще вземе участие в тазгодишното изложение Агра 2013. На щанда на фирмата фермерите ще открият последните машини и технологии от световен мащаб. Своята премиера за българския пазар ще направи тракторът Magnum 370 CVX. Нов модел в серията Magnum Efficient Power на Case IH. Magnum 370 CVX има по–висока мощност, а също и предавателната кутия с непрекъснато изменящо се предавателно число.

Модерна технология на двигателя

Новият Magnum 370 CVX включва ефективния, 8,7-литров двигател Case IH FPT. Системата Power Management (Управление на мощността) на двигателя осигурява нарастване от 39 к.с. за достигане на максимална мощност от 409 к.с. при 1800 об/мин и използва ефективно решение за отработените газове SCR. Всички модели предлагат опцията Двигателна спирачка за помощ при тежки транспортни приложения.

Efficient Power към почвата

Предавателната кутия с непрекъснато изменящо се предавателно число предлага плавно ускорение от 0 до 40 км/ч или 50 км/ч без необходимост от превключване на предавки. Съчетанието с Automatic Productivity Management (APM) (Автоматично управление на производителността) дава на оператора допълнително удобство, тъй като системата сама избира оборотите на двигателя и предавката, на която да работи с цел оптимална продуктивност при различните и променящите се работни условия.

Конструкция на предавателната кутия с 4 диапазона притежава четири върхови точки на ефективност, достигайки 100% механично задвижване при всеки един от 4-те механични диапазона. Предавателната кутия разполага и със система от четири съединителя, която спомага за лесно и гладко превключване между механичните диапазони без приплъзване или загуби. Тази система е уникална за този клас трактори. Също така е добавена системата “Active Stop”,  даваща  удобство за спиране по склон без използване на спирачките.

Опростеността на подлакътника с многофункционален лост на Case IH  Multicontroller

Операторите могат да използват подлакътника с MultiController, за да управляват предавателната кутия (CVT) по начин, който е сходен, и все пак по-лесен от предавателните кутии Full Powershift. Конструкция и система за управление, които вече са общи за сериите на Case IH Maxxum, Puma и Steiger и Quadtrac, и са признати заради лекотата им при управление. Те дават възможност за по-лесна адаптация на операторите при смяна на машината.

Съчетанието от технологии и допълнителни конфигурации доказват  в световен мащаб, че тракторите на  Case IH от серията Eficient Power осигуряват висока производителност и ценова ефективност.

На щанда на Тайтън Машинъри фермерите ще имат възможност да видят и най-големият комбайн Axial Flow 9230 от новата серия 230 на CASE IH, оборудван със състемата SCR (Selective Catalytic Reduction), която спомага за покриване на TIER 4 изискванията за вредни емисии. Axial Flow 9230  е най-голямият сред 6-те нови модела разделени в 2 серии 130 и 230. Чрез усъвършенстваните разтоварващи системи, новите комбайни Axial-Flow Серия 30 могат да намалят времето за разтоварване с цели 40%.

Богата гама прикачен инвентар като сеялки и култиватори Vaderstad, сеялки, торачки, дискови брани Kverneland, дискови брани и продълбочители Slaford, прикачни и самоходни пръскачки Tecnoma и телескопични товарачи Merlo, саморазтоварващо се ремарке Annaburger.

На щанда на Тайтън Машинъри ще бъдат изложени и строителни машини, които са приложими и в селското стопанство.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.