1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тази седмица в АГРОФОРУМ: Как Интегрираните системи на земеделие ще ви помогнат да получавате по-високи добиви

Тази седмица в АГРОФОРУМ: Как Интегрираните системи на земеделие ще ви помогнат да получавате по-високи добиви

И още: Как се произвежда бяло саламурено сирене

Неписана истина е, че конкурентно и рентабилно земеделие няма как да се прави с остарял агропарк. Затова обновяването на земеделската техника е от първостепенна важност за родните фермери. Как изложението БАТА АГРО подпомага този процес – ще видите тази седмица в АГРОФОРУМ.

Техническа среща край Правец запозна водещи зърнопроизводители с най-новите тенденции в отглеждането на царевица. Целта е получаване на отлични добиви чрез използване на високодобивна генетика, както и на интегрирани системи на управление на производството.

Бялото саламурено сирене се нарежда до българското кисело мляко по консумация у нас. Как да различим качествения продукт и каква е технологията на производството му - ще научим на място.

Най-новите технологии при отглеждането на слънчоглед бяха представени пред фермери от Североизточна България на семинар край Варна. За сеитбената кампания производителите могат да разчитат както на утвърдени, така и на нови хибриди слънчоглед, с които да решат проблемите си със плевелите. 

Трансмазнините в хранителната индустрия да бъдат ограничавани или забранени настояват неправителствени организации. Каква е причината?

Видео анонс на националното ТВ предаване за селско стопанство"АГРОФОРУМ" за периода 01.03.-08.03.2014 г.

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ"

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.bg

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.