1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тази седмица в АГРОФОРУМ: Новостите от изложението АГРА – събрани в 30 минути!

Тази седмица в АГРОФОРУМ: Новостите от изложението АГРА – събрани в 30 минути!

Уникален растежен регулатор, супермодерна земеделска техника, семена и препарати за растителна защита

Миналата седмица премина под знака на едно от най-значимите агросъбития у нас – изложението АГРА в Пловдив, което при това отбеляза тази година своя 20-ти юбилей. Затова и му отделихме подобаващо внимание в новото издание на предаването АГРОФОРУМ. Определено си заслужаваше човек да посети експото, което беше с 30 на сто по-голямо от миналогодишното – още едно доказателство, че родното земеделие се възражда.

Гостите имаха уникалната възможност да се запознаят с предимствата на растежен регулатор, какъвто не са и сънували – но ако не сте били сред тях, гледайте предаването, за да видите колко много сте пропуснали. Със сигурност и през ум не ви е минало от каква суровина е хрумнало на южноафриканските специалисти да създадат течния тор. Но няма да издаваме повече подробности – какво съдържа, как действа той и какви са резултатите от него (които, прочее, ще надминат и най-смелите ви предположения) – за да ви е интересно да гледате.

Ще ви направим свидетели и на последните новости в областта на агротехниката, които също бяха сред атракциите на изложението. Разбира се, задължително за изложение от такъв характер е да покаже и последните тенденции в селекцията на семена на полски и зеленчукови култури и препарати за растителна зашита. Ние също ще ви ги покажем. Ще научите още как да сте добре информирани кои са разрешените препарати за растителна защита и кога да пръскате – ако сте сред онези, които не могат да си позволят професионален консултант-агроном.

И не на последно място – ще станете свидетели на разиграването на томболата, в която участваха 17 300 абоната на най-голямото и най-луксозното списание за земеделие на българския пазар – „АгроКомпас”. Лично главният редактор на престижното издание Мариела Илиева изтегли имената на трима късметлии. Кои са те и какви награди получиха – само тази седмица в АГРОФОРУМ.

Видео анонс на предаването вижте ТУК

 Повече информация за предаването може да видите на www.agroforum.bg

Програмата на националното ТВ предаване за селско стопанство
"АГРОФОРУМ"  може да видите ТУК

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.