1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тази седмица в АГРОФОРУМ: Пролетната кампания – изпълнена в срокове благодарение на българска почвообработваща техника

Тази седмица в АГРОФОРУМ: Пролетната кампания – изпълнена в срокове благодарение на българска почвообработваща техника

И още: Кои са хитовите продукти за подхранване на земеделските култури

Тази седмица в АГРОФОРУМ се отправяме към Австрия, където гостуваме в завода на CNH, намиращ се в гр. Сейнт Валънтайн. Там ще се срещнем с Андрю Парсънс, маркетинг мениджър за Балканите и Източна Европа в CNH Австрия, и с Гералд Хьофлер, дилър на агротехника. Те ще ни разкажат защо тракторите Steyr са номер едно по пазарен дял в Австрия. Ще научите и кой е новият дилър на марката за България.

Успешната пролетна кампания зависи от много фактори. Ако искате да я приключите навреме, техниката ви трябва да бъде наистина надеждна и така да е конструирана, че да издържа в най-тежки работни условия без да се чупи. Български инженери определено имат принос за това.

Как да постигнете конкурентоспособност чрез изпълнението на проекти по програма „Енергийна ефективност и зелена икономика“? Какви ще са ползите на вашия бизнес и как да кандидатствате, ако искате да се оборудвате със строителна техника? Отговорите на тези въпроси ще получите от нашия репортаж от семинар във Варна, в който взеха участие около 80 строителни предприемачи.

Заплевеляването на царевицата може силно да редуцира добива. Ето защо помислете навреме за адекватната растителна защита. Ако досегашният ви опит не е бил много успешен, гледайте АГРОФОРУМ тази седмица, за да видите работещите решения.

Няколко премиери на италианска сеитбена и почвообработваща техника ще има през тази пролет. Машините бяха показани за първи път на изложението Агра в Пловдив.

Едва ли ще се намери фермер, който да оспори твърдението, че подхранването на растенията е един от най-важните фактори за постигането на добра реколта. Тази седмица в АГРОФОРУМ ще поставим акцент на листните торове и тяхното влияние върху развитието на различните земеделски култури.

Видео анонс на националното ТВ предаване за селско стопанство"АГРОФОРУМ" за периода 30.03.-06.04.2013 г.

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.bg

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ"

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.