1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Телескопичните товарачи LM на New Holland са мощни, стабилни и комфортни

Телескопичните товарачи LM на New Holland са мощни, стабилни и комфортни

Гамата предлага видимост на 360° с кабината Vision

Брилянтен комфорт

new_picture_6_448_03Малките детайли правят LM моделите Delta и Plus на New Holland удобни за работа. От простора и лесния достъп до пълната видимост на 360°, кабината Vision предлага повече място и комфорт. За удобство при работа в движение се предлага допълнително окачване на стрелата. Всички модели са снабдени с лек и лесен за управление многофункционален джойстик, интегриран в подлакътника на оператора.

new_picture_8_361По-голяма производителност и мощност

Всички модели LM предлагат по-голяма мощност на двигателя и въртящ момент, увеличена товароносимост, по-големи височини на вдигане и подобрена хидравлична ефективност, превъзхождайки значително предходните модели със задно разположен двигател.

 

New Holland LM - изцяло нов дизайн

Новата серия LM телескопични товарачи New Holland са мощни, стабилни и комфортни и предлагат набор от модели, способни да задоволят широк диапазон от потребители. Гамата предлага видимост на 360° с кабината Vision, патентована от New Holland  трансмисия и ходова част с изключително здрава стрела. За допълнителна стабилност, телескопичните товарачи LM5000 оползотворяват концепцията на редови двигател с уникална за индустрията триточкова система на монтаж за намаляване на вибрациите от двигателя и трансмисията.

           new_picture_9_448_01

Интерагри е избрана за единствен официален вносител за България на световноизвестната марка New Holland. Компанията е оторизирана да представлява марката на българския пазар не само по отношение на продажбите и дистрибуцията, но и сервизното обслужване. Това е достатъчен атестат за способностите и уменията на Интерагри и ние сме уверени в нашия общ успех на българския пазар, заявяват от българската фирма.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.