1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Titan Machinery Bulgaria с участие в 20-ата Борса за семена и посадъчен материал

Titan Machinery Bulgaria с участие в 20-ата Борса за семена и посадъчен материал

Снимка:

Компанията предлага високотехнологични машини за пролетната кампания

Titan Machinery Bulgaria е една от фирмите изложителки, предлагащи едрогабаритна земеделска техника на посетителите по време на Борсата за семена и посадъчен материал в Добрич. „Ние се стремим нашите клиенти да бъдат информирани за всички новости, които предлагаме. Чрез новите земеделски машини бизнесът на земеделците става по-успешен, защото техниката улеснява тяхната работа, предоставяйки им по-голяма прецизност“, коментира Росен Димитров, регионален мениджър на Titan Machinery Bulgaria за Добрич.

Фирмата представя на изложението нови модели трактори и комбайни от последно поколение. „Един от отличителните белези на машините е специализирана SСR система. Тя се изразява в изключително занижени вредни емисии от изгорели газове. Също повишена мощност, по-голям въртящ момент, което респективно се изразява в по-добри теглителни характеристики и не на последно място – занижен разход на гориво. Това е причина за просперитет на земеделските производители, а именно с по-малки разходи да постигнат по-големи резултати“, заяви Димитров.

При сеялките за пролетните култури новост е сеялката на Ведерщад, която работи под налягане. По думите на Димитров тя предоставя възможност за по-бърза работа – почти 2 пъти по-голяма скорост от нейните конкуренти или от конвенционалните такива. По този начин земеделците биха постигнали 2 пъти по бързи срокове на засяване на съответните пролетни култури.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.