1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тракийският университет внедри в опитното си стопанство техника на Кубота

Тракийският университет внедри в опитното си стопанство техника на Кубота

Инвестициите са в иновативни машини – японски трактори и прикачен инвентар

Пролетна сеялка Кубота 6-редова - за всички видове обработка и сеитба на редови култури, Кубота предлага доказани технологии, отговарящи на всички изисквания за точна пролетна сеитба. Нашите клиенти могат да избират качествени пневматични сеялки от 4 до 16 реда и с различно междуредие за различни видове култури.

Есенна сеялка Кубота с работна широчина 4.50 м - серията сеялки за есеници SD1000 е подходяща за малки и средни стопанства, комбинирайки компактен, олекотен дизайн с доказаното качество на Kubota.

Тороразпръсквачка Кубота DSM W Geospread с работна широчина до 24 м.

Kubota

Дискова брана Кубота с работна широчина 4 м - модели дискови брани с работна широчина от 2м до 6 м. Два реда независимо окачени тежки дискове с размери от 520 мм и 600 мм и натиск от по 100 кг на диск за отлична обработка на почвата и растителните остатъци. Механично или хидравлично регулиране на работната дълбочина.

Kubota

Плуг Кубота 4-корпусен - богатата гама от навесни и полунавесни плугове Кубота включва модели от 3 до 6 корпуса, с болтова или нон-стоп защита. С разстояние между телата от 100 см, плуговете на Кубота работят безпрепятствено дори и при голям обем растителни остатъци без задръстване.

Машини от зелената линия на Кубота – балопреса Кубота с варио камера, предна косачка Кубота с работна широчина 3.20 м, странична косачка Кубота с работна широчина 2.80 м, и сеносъбирач Кубота с работна широчина 6.40 м и фолираща машина Кубота.

Kubota

Трактор Кубота L1382 (38 к.с.) - компактен, универсален, мощен, икономичен и изключително издръжлив за по-голяма производителност. Тракторът е оборудван с трицилиндров дизелов двигател Кубота.

Трактор Кубота М125GX IV (133 к.с.) с челен товарач – универсална машина с модерна и мощна технология на двигателя, голяма маневреност и товароподемност.

Благодарение на новата техника, студентите от Тракийския университет ще се запознаят с японските решения за по-висока производителност в земеделието и обслужването на животновъдните ферми. Тези машини се внедряват и с цел подобряване качеството на фуража, с който се изхранват животните в Учебно-опитното стопанство на висшето учебно заведение. С иновативните машини ще бъдат спестени и много разходи по поддръжка на агропарка.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.