Трактори Kubota на склад от М серията

Машините са с гаранция 4 години

Като официален вносител за страната на марката Kubota, фирма КББГ  предлага специални оферти за трактори на склад. Това са три модела от М серията, които са с гаранция 4 години.

Kubota М9960 е с мощност 106 к.с. Поради високата си маневреност е  изключително подходящ за леки обработки като сеитба, окопавне, пръскане и  торене. Световно признатите проектанти на Кубота в областта на  двигателите предлагат за новите модели М9960 електронно контролирана и с  високо налягане Common Rail система (CRS). Четириклапанната централна  система за директно впръскване (E-CDIS) генерира максимална мощност и  въртящ момент с по-голяма икономия, по-нисък шум и вибрация. Двигателят  има електронно управление и контрол на оборотите, които предотвратяват  спадове в скоростта на силоотводния вал и позволяват стабилна работа на  прикачния инвентар. Многостепенната трансмисия с директно превключване  предлага плавна и бърза смяна на скоростите, чрез системата Dual speed  която работи електронно без педал за смяна и се постигат 36 скорости  напред и 36 скорости назад. Новата кабина предлага изключителен комфорт  и видимост.

Моделите Kubota М110GX и М135GX, с мощност съответно 116 и 140 к.с., са  с трансмисия, която позволява на тракторите да се справят с тежки  натоварвания. Двигателят също е с електронно управление, отговарящ на  всички изисквания за вредни емисии. Powershift трансмисията позволява на  трактора да се справя перфектно с тежките операции на полето. Тя е с 8  предавки под товар, разпределени в 3 диапазона. Така на разположение на  оператора са общо 24 предавки напред и 24 назад, като всяка една от тях  се превключва без използването на съединител. Електронната навесна  система го прави адаптивен при всякакви почвени условия.