1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Трактори Kubota на склад от М серията

Трактори Kubota на склад от М серията

Машините са с гаранция 4 години

Като официален вносител за страната на марката Kubota, фирма КББГ  предлага специални оферти за трактори на склад. Това са три модела от М серията, които са с гаранция 4 години.

Kubota М9960 е с мощност 106 к.с. Поради високата си маневреност е  изключително подходящ за леки обработки като сеитба, окопавне, пръскане и  торене. Световно признатите проектанти на Кубота в областта на  двигателите предлагат за новите модели М9960 електронно контролирана и с  високо налягане Common Rail система (CRS). Четириклапанната централна  система за директно впръскване (E-CDIS) генерира максимална мощност и  въртящ момент с по-голяма икономия, по-нисък шум и вибрация. Двигателят  има електронно управление и контрол на оборотите, които предотвратяват  спадове в скоростта на силоотводния вал и позволяват стабилна работа на  прикачния инвентар. Многостепенната трансмисия с директно превключване  предлага плавна и бърза смяна на скоростите, чрез системата Dual speed  която работи електронно без педал за смяна и се постигат 36 скорости  напред и 36 скорости назад. Новата кабина предлага изключителен комфорт  и видимост.

Моделите Kubota М110GX и М135GX, с мощност съответно 116 и 140 к.с., са  с трансмисия, която позволява на тракторите да се справят с тежки  натоварвания. Двигателят също е с електронно управление, отговарящ на  всички изисквания за вредни емисии. Powershift трансмисията позволява на  трактора да се справя перфектно с тежките операции на полето. Тя е с 8  предавки под товар, разпределени в 3 диапазона. Така на разположение на  оператора са общо 24 предавки напред и 24 назад, като всяка една от тях  се превключва без използването на съединител. Електронната навесна  система го прави адаптивен при всякакви почвени условия.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.