1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. TRUCK EXPO 2021 посреща посетители в Международен панаир - Пловдив

TRUCK EXPO 2021 посреща посетители в Международен панаир - Пловдив

Един от посетителите ще спечели билет за старта на Формула 1 в Будапеща

В тазгодишното изложение участват над 50 фирми изложители, над 100 бранда на 12 000 кв. м изложбени и сервизни площи, още толкова тест драйв зона, над 150 експоната, над 20 премиери.
Събитието откри Георги Загоров, заместник-председател на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България. Той каза, че е голямо удоволствие след двегодишно чакане отново събитието да е факт.
 
Той отбеляза съвпадението със Спасовден - професионален празник на хлебари, шофьори, строители, хотелиери и цветари. Той пожела на всички тях много безаварийни и безопасни километри. Загоров пожела TRUCK EXPO да се върне като традиционно събитие всяка година. На изложението се представят производители на товарни автомобили, на ремаркета и полуремаркета, на хидравлични системи, на сервизно оборудване, резервни части, масла, гуми и други консумативи. Развитието на технологиите в автомобилната индустрия е показано в областта на ефективността, безопасността, опазването на околната среда и на шофьорския комфорт, казва Георги Загоров от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България. Той допълва, че, за да се гарантира безопасността при пътуване на камионите, се въвеждат все повече системи от различни нива на автономност.
 
Д-р Иван Соколов, главен директор на Международен панаир Пловдив каза: "Събитието се прави за първи път в Международен панаир - Пловдив и за управата е чест и отговорност да осигурят всички необходими условия. Това е празник на новото икономическо начало след тежките дни на пандемия. В тази фаза на възстановяване товарните автомобили за стоки и хора са безспорен фактор и изграждат гръбнака на икономиката. Събитието днес е факт за стопанско оживление."
 
Събитието продължава до 12 юни. Планиран е тест драйв за всеки гост, който желае.
 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.