1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тя е здрава, опростена, високопроизводителна и прецизна

Тя е здрава, опростена, високопроизводителна и прецизна

Харди Рейнджър 2500 е най-новото бижу в агропарка на земеделските стопани Йончеви

С чисто нова придобивка се хвалят земеделците Йончеви – баща и син, които обработват близо 3 000 дка в област Враца. На едно от полетата си край село Михайлово демонстрират последната направена инвестиция в стопанството – прикачна пръскачка Харди Рейнджър 2500.

Машината е с 2500 л на резервоара, има 21 метра стабилни крила. Разполага със 7 секции, бункер за вода за изплакване от 300 л, както и с резервоар за чиста вода. С цел избягване на задръстването, дюзите са с филтри. Чрез компютър от кабината операторът може да спира някои секции. Колеята е 150 см, като може ръчно да се разширява. Пръскачката е изработена от здрави и качествени материали. Мембранната помпа се отличава с издръжливост и перспективи за дългогодишна употреба. Резервоарите имат 5-годишна гаранция, каза Цветан Борисов, търговски представител на Булагро Машини за Северозападна България.

„Хареса ни, видяхме сигурност в нея. Отличава се със здравина и опростеност. С нея за 12 часа може да се напръскат над 1000 дка. Много важно е, че вятърът не пречи на качеството на пръскането“, сподели Неди Йончев.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.