1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Успяваме заедно - 10 - години ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ

Успяваме заедно - 10 - години ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ

В присъствието на повече от 300 клиенти, партньори и служители на компанията, ИНТЕРАГРИ България отпразнува своите първи 10 години. Събитието се състоя в Държавна опера Стара Загора по време на изложението БАТА АГРО, което тази година се проведе от 15 до 19 май. 

interagri

"Благодаря на всички гости на нашето тържество по случай 10-годишният юбилей на ИНТЕРАГРИ! Благодаря на всички партньори за подкрепата и постоянството в това пътешествие! Благодаря и на екипа на ИНТЕРАГРИ! И нека си пожелаем и занапред да УСПЯВАМЕ ЗАЕДНО!", приветства гостите от сцената г-н Даниел Минев, Изпълнителен директор на ИНТЕРАГРИ България.  

interagri1

Гостите на тържеството имаха възможността да се насладят на едно уникално преживяване, белязано от истинска наслада за всички сетива със специално селектирано първокласно вино, коктейл и официална част, кулминация на което беше представление на операта в четири действия "Бохеми" на Джакомо Пучини, състояла се на сцената специално за гостите на ИНТЕРАГРИ. Това е едно от ключовите представления в репертоара на операта, с редица гост-музиканти и солисти от световната сцена. Солистката, въплътила се в ролята на Мими е Тамара Калинкина, работила дълги години на Киевската опера, участвала като солист на редица световни сцени, сред които и тази на Виенската опера. 

InterAgri5
InterAgri6
InterAgri7
InterAgri9

Едни от най-важните гости на събитието бяха малките талантливи художници от Училището по занаяти и изкуства "Димитър Екимов", с. Русаля, чиито картини бяха изложени на търг.

InterAgri8
InterAgri10
InterAgri11

Благодарение на всички участници на събитието, бяха събрани средства, които ще подпомогнат бъдещето развитие на училищната база. В училището учат социално слаби деца от всички краища на България, то се самоиздържа, като освен задължителната учебна програма е включено и разширено изучаване на приложни изкуства и различни видове занаяти. По време на събитието, освен големите платна, всички керамики, стъклописи и картини, изложени на специално създаден благотворителен щанд, бяха  изкупени. Повече за училището и тяхната кауза, зад която ИНТЕРАГРИ и партньори застанаха, можете да научите на сайта: https://www.rusalya.org

interagri
interagri4

По време на събитието беше направена и премиера на видео, събрало накратко ключови моменти от историята на ИНТЕРАГРИ България в това 10-годишно пътешествие. Можете да видите краткият филм 

Актуална информация по повод 10-годишнината на ИНТЕРАГРИ България, можете да следите на interagri.bg, както и в социалните мрежи на компанията.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.