1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. В АГРОФОРУМ ще видите: Нови модели товарачи – те са маневрени, пъргави, издръжливи и икономични

В АГРОФОРУМ ще видите: Нови модели товарачи – те са маневрени, пъргави, издръжливи и икономични

И още: Защо да използваме растежен регулатор при пшеница и ечемик

Те са маневрени, пъргави, издръжливи, икономични. Това са най-добрите помощници на животновъдите и зърнопроизводителите.

Знания и опит - това е стабилната основа, на която трябва да стъпи човек, за да се занимава успешно със земеделие. Затова със серия семинари водеща дистрибуторска компания у нас даде старт на новата стопанска година.

Най-новите тенденции при земеделската техника бяха представени пред фермери от цялата страна в рамките на 4-тата национална среща на Асоциацията на земеделските прозиводители в България.

Нов хербицид в житни култури. Защо да използваме растежен регулатор при пшеница и ечемик. Това бяха част от темите на семинар край Правец, на който бяха поканени водещи земеделски производители. Те се запознаха с най-новите и иновативни продукти в растителната защита за предстоящия стопански сезон.

Царевични хибриди, използващи по-рационално запасите от влага в почвата. Сухоустойчиви и високомаслени слънчогледи. Това са хитовите продукти за пролетната кампания.

Земеделски производители, устремени към високи добиви. Как да ги постигнат? Какви решения при растителната защита да приложат? Това беше темата на семинар, който събра край Варна зърнопроизводители от Североизточна България.

Видео анонс на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ" за периода 20.02-27 .02.2016г

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ"

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.