1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Valtra – финландско качество за българското земеделие

Valtra – финландско качество за българското земеделие

Тракторите Valtra дефилираха с демо шоу в Северна България

Машините с марка Valtra са универсални – в това за пореден път се убедиха производители от Североизточна България, които присъстваха на презентация на трактори от сериите А, N, T и S. Демо шоуто се проведе в землището на община Тутракан. Целта бе да се акцентира върху изключително разнообразните възможности на бранда, подчерта Филип Лазаров, търговски директор на Варекс ООД.

Край Старо село бяха показани трактори от различни серии с различен прикачен инвентар – с дискова косачка, обръщателен плуг, дискова брана. Това е последната спирка от европейското турне на тракторите Валтра, каза Яне Хютиайнен - представител на Valtra. Демо шоуто е започнало от Унгария, после в Румъния и приключва в България. Целта е да се направи марката по-популярна и известна на Балканите.

Домакини на презентацията бяха братя Ганеви от Тутракан. Драгомир Ганев разказва, че вече имат шест трактора, като първият е закупен още през 2006 г. Той е особено доволен от универсалността на машините от N-серия. Мариян Ганев смята, че тракторите са икономични, удобни и надеждни. Освен това са изключително популярни в региона на община Тутракан. По полетата там има общо 14 машини, само 6 от тях са в стопанството на братя Ганеви.

Вижте видео...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.