1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. ВАРЕКС ООД открива нов Търговски и Сервизен комплекс

ВАРЕКС ООД открива нов Търговски и Сервизен комплекс

На 10 юни 2010 г. ще се проведе пресконференция по случая

На 10 юни 2010 г. от 10,00 часа ще се проведе пресконференция по случай официалното откриване на новия Търговски и Сервизен комплекс на ВАРЕКС ООД. Откриването ще започне в 11,00 часа в сградата на комплекса разположена на автомагистрала „Тракия” км 136+380 ляво на територията на Община Марица.

Фирма ВАРЕКС ООД е специализирана в доставка и реализация на селскостопанска техника на българския пазар. Основните партньори на ВАРЕКС са световноизвестните фирми: AGCO  CHALLENGER - САЩ;  SIMBА - Великобритания;  SEPPI.M - Италия;  EUROTECHNICS AGRI GOIZIN – Франция; CAPELLO – Италия; REYNOLDS - САЩ.

Новият Търговски и сервизен комплекс ще бъде централна база на ВАРЕКС за дистрибуция на богатата гама от машини, които предлага. В него се намира и централният склад на резервни части, сервизни клетки за подготовка на машините преди доставка до клиента. Обособени са изложбена зала и офиси, както и зали за обучение. Желанието на фирмата е домът на ВАРЕКС да стане любим дом за българските фермери. Стойността на обекта възлиза на 2,5 млн. евро. Местоположението на базата е съобразено с лесния достъп за клиентите от цялата страна.

За допълнителна информация - Милена Райкова – тел. 0889 855 445.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.