1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. ВАРЕКС откри в Добрич нов търговско-сервизен комплекс

ВАРЕКС откри в Добрич нов търговско-сервизен комплекс

Официалното откриване премина с много емоции, настроение и празнични изненади

Фирма ВАРЕКС ООД откри най-новия си търговско-сервизен комплекс в Добрич. Официалното празненство беше съпътствано от редица знаци, дадени от природата. След жаркото слънце на есенния ден се изсипа проливен дъжд, придружен от буря и гръмотевици и последван от дъга. Така и природата даде своята благословия за най-новата база в сърцето на Добруджа. Светлинно шоу, много музика, празнични пожелания, песни, танци и народни хора съпътстваха отварянето на вратите на новия комплекс.

varex-otkriwane

Освен административни офиси, новата сграда разполага и с търговско-сервизен център. В просторния шоурум се помещават различни по големина зали за срещи с клиенти и обучения. Помещението за извършване на ремонти и сервизно обслужване на техника разполага с три клетки и е оборудвано по най-високите стандарти. Големият склад за части е отлично организиран и предлага всички необходими удобства за бързото и качествено обслужване на клиентите. Външната площ разполага с експозиционна зона за предлаганата от ВАРЕКС техника, паркинг за посетители, служители и трасе за тест драйв.

varex02

Лентата прерязаха кметът на Добрич Йордан Йорданов и собствениците на ВАРЕКС ООД Елисавета Маркова и Иван Масларов. Празничен водосвет отслужи отец Петър, който подчерта, че всяка молитва поставя добро начало.

„Обектът, който днес откриваме, е с приоритетно значение за нашата компания по простата причина, че се намира в сърцето на Житницата на България. Тази база създава най-добри условия за обслужване на селскостопанската техника, която ние предлагаме“, заяви Иван Масларов пред земеделските стопани.

„При нас бизнесът с даден клиент започва след продажбата. Сервизът е изключително важен. Първата сделка я прави търговецът, а оттам нататък всяка следваща сделка я прави сервизът“, категоричен е Диян Пенев, регионален мениджър на ВАРЕКС ООД в Добрич.

varex03

„Massey Ferguson се наложи стабилно в България“, заяви Пол Даудесуел, регионален мениджър продажби за Западна Европа в AGCO и партньор на ВАРЕКС. „Новата серия 8S повлече крак в обновлението на продуктите с революционно нови технологии. През последните две години обновихме цялата гама продукти, стартирайки от 20 до 400 к.с. Това включва всички гами трактори, но най-вече тези, които се произвеждат във Франция - във фабриката ни в Бове“, подчерта мениджърът.

Автор: Галина Недкова

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.