1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Варекс в Русе - близо до вас вече 3 години!

Варекс в Русе - близо до вас вече 3 години!

Изненада за гостите на празника бяха подаръците

Фирма Варекс имаше прекрасен повод за празнуване, три години от създаването на базата си в гр. Русе. С много работа, желание и ентусиазъм, както от страна на управителите, така и от страна на екипа, за този кратък срок вече е налице една съвременна и модерна база, която разполага с всичко необходимо за комплексното обслужване на клиентите си.

На събитието присъстваха двамата управители на компанията - Иван Масларов и Елисавета Маркова.

В обръщението си към служителите и гостите на празника, г-н Масларов, благодари за положените усилия от страна на екипа, и изрази надежда, че тази модерна база е спомогнала за успешното развитие на земеделския бизнес в региона.

Ивайло Петров - регионален мениджър на Варекс за Русе и управител на базата, сподели, че най-важното за управлението и успешната работа са екипът, който работи, взаимното разбирателство, дисциплината и професионализма. Стремежът на всички служители в базата е да са по-близо до клиентите, да вникват в потребностите им, и всеки проблем да има бързо решение.

d54efdfbffda5eff35a65ddb6e8465a988ea46ae8205187747pimgpsh_fullsize_distr_700

Изненада за гостите бяха подаръците приготвени от екипът на Варекс, Русе, а на  рожден ден не може без торта и чаша хубаво вино!

Автор: Косара Тролева

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.