1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. ВЛЕЗТЕ В КЛУБА НА NEW HOLLAND HARVEST MASTER!

ВЛЕЗТЕ В КЛУБА НА NEW HOLLAND HARVEST MASTER!

Интерагри България организира майсторски курс за оператори на комбайн New Holland със сертификат Harvest Master

Като единствен официален вносител на NEW HOLLAND за страната ИНТЕРАГРИ България организира курс за оператори на комбайни, като успешно завършилите получават сертификат Harvest Master, придобивайки най-висока квалификация и практически умения, преподадени от най-добрите инженери и практици, обучени от New Holland.

mastarklas-new-holland

Курсът на обучение включва основни положения в ежедневната работа с комбайна, калибровки, поддръжка и настройки; Сервизиране на машината; Настройки за най-висока производителност, чисто прибиране, минимални загуби; Настройки на хедер; Наклонена камера; Овършаване и сепариране; Почистваща система; Сечка; Кабина и управление; IntelliView; SmartSteer; IntelliSteer; ACS; IntelliCruise; Cruise Control; Intellisensе; Как и защо се ползва kill stall. В края на курса всеки участник ще може свободно да оперира с комбайн New Holland, така че да постигне максимална ефективност и висока производителност.

obuchenie-harvest-master

Първият майсторски клас за усъвършенстване уменията на оператори на комбайни New Holland CX се проведе на 11-12 май в тренинг центъра на Интерагри в гр. Русе. Следващата потърдена дата е посветена на комбайни New Holland от серията CR и ще се проведе на 25-26 май. Все още има свободни места и записването е отворено за кандидати.

obuchenie-klas-interagri

За повече информация и записвания, моля обадете се на 0700 46 666 или посетете interagri.bg

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.