1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Време е за изгодни инвестиции в агротехника

Време е за изгодни инвестиции в агротехника

Закупете трактор Zetor Forterra CL и пръскачка Olympia на Caruelle на цена 164 000 лв. вместо 178 750 лв.

Добри оферти и то навреме. Фирма Стойчеви и тази година продължава да работи с подход, който е атрактивен за земеделците, решили да обновят агропарка си. Най-новата оферта на компанията за пролетния сезон е с нечувани отстъпки. Ще спестите 14 750 лв., ако закупете трактор Zetor Forterra CL и пръскачка Olympia на Caruelle, т.е. вместо 178 750 лв. вие ще платите 164 000 лв. Тракторът Zetor Forterra CL с мощност 136 к.с. е лидер по отношение здравина и производителност. Двигателят е 4-цилиндров, Tier 4 Final, с ниска консумация на гориво. Той е продукт на собствено проектиране и производство на Zetor. Двигателят е с гаранция за дълъг живот, оптимална работа и икономичност. Тестове на Университета Мендел са потвърдили, че разходът на гориво е по-нисък с 19.2% в сравнение с предната генерация двигатели. В комбинация с по-големия резервоар трактора сега може да работи 40% по-дълго между зарежданията. Трансмисията е 24/18, съчетание на сила и точност. Тя е разработка на Zetor и е конструирана от  висококачествени материали, осигуряващи издръжливост, ефективност и дълъг експлоатационен живот. При най-често използваните работни диапазони, може да разчитате на 7 скорости в диапазона 6 -12 км/ч и да се възползвате от автоматично превключване, дори под товар.

Хидравликата на Bosch е мощна и ефективна. Два спомагателни хидравлични цилиндъра подсигуряват постоянното натоварване на трактора.

Уникалната HitchTronic система за автоматична настройка на задната навесна система според натоварването, гарантира висока производителност без нуждата от допълнителна намеса на оператора. Системата сама измерва съпротивлението на почвата и регулира настройките на навеса според актуалните стойности. Просторната климатизирана кабина е стандартно оборудвана с тонирани стъкла, удобни лостове за управление, комфортна седалка, филтри на постъпващия въздух и други.

Прикачната пръскачка Olympia на Caruelle е със стоманени щанги 24 м, с обем на резервоара 3200 л, 6-секционна система за пръскане, компютър  и управление функциите на пръскачката. Постига бързина и прецизност при пръскането.

Закупете отлична комбинация от машини. Гарантирайте си успешна кампания.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.