1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Японска прецизност за вашите лозя, овощни и зеленчукови градини

Японска прецизност за вашите лозя, овощни и зеленчукови градини

Специализирани трактори Кубота М5001 – компактност, отлична маневреност и голяма товароподемност

Кубота има специално предложение за лозари, овощари и зеленчукопроизводители. Специализираните трактори Кубота M5001 са в мощностния диапазон от 73 до 105 к.с.

Оборудвани са с 4-цилиндров дизелов двигател Кубота с ниво на емисиите 3B. Двигателят е високопроизводителен и икономичен, което ще спомогне за оптимизацията на вашите средства. Вместо три резервоара, като при предишните модели, той има само два големи резервоара, разположени от двете страни отдолу на кабината.

Тракторите се предлагат в два варианта на трансмисията, съответно едната е с 18 предни и задни предавки, както и комфортна трансмисия с 36 предни и задни предавки. При обработката на лозята и овощните градини с торачки и пръскачки, подрязването и почистването на листата изискват този тип трактори да имат по-голяма товароподемност. Поради тази причина моделите от серията M5001 Narrow са оборудвани с мощна навесна система.

Голяма, просторна, с перфектна ергономия - комфортната кабина с равен под, осигурява всички предпоставки за приятна и продуктивна работа на оператора. По този начин вие може напълно да се концентрирате върху вашата работа без да полагате големи усилия.

При работа с култури, засадени на редове (лозя и овощни градини), високата маневреност е един от определящите характеристики на добрия трактор. Отличната му маневреност, съчетана с висока стабилност на движение и безопасност, прави тракторите от тази серия точният избор за такива цели.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.