1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Японско качество и надеждност с тракторите Kubota!

Японско качество и надеждност с тракторите Kubota!

Край Тюленово беше демонстриран иновативният модел М7171

Трактори от сериите M7 и M5 на японския бранд Kubota бяха представени в нивите на ЗК „Приморец” край село Тюленово. В ожънатото поле в действие беше пуснат М7171 със 170 к.с. и прикачен 4-корпусен обръщателен плуг на Квернеланд.

Новата серия оправдава напълно девиза и философията на Кubota – машините да са в услуга на човека и да не замърсяват околната среда, подчерта Михаил Раев, търговски представител на „Агропът 2011”.

Premium е най-високото оборудване на серия М7, максимално удобно и с интуитивно управление. Машината притежава предна навесна система и активно окачване на кабината благодарение на въздушния компресор, както и активно окачване на предния мост и променлива височина. М7171 е предназначен за средно големи стопанства за тежките обработки като оран, дискуване и култивиране, уточни още Михаил Раев. В по-големите стопанства тракторът запълва празнина в мощностния диапазон и към него се агрегатират пролетни и есенни сеялки, култиватори и пръскачки.

Серията М7 се отличава с най-високо ниво на оборудване, икономичност и надеждност, категоричен беше Павлин Пасев, управител на „Агропът 2011”. М7171 е машина, наложила се в Европа, сега очакваме и българските фермери да се убедят в това, допълни той.
На полето беше представен още един трактор - М5111, който е наследник на легендарни модели на Kubota. Той е със 115 к.с., отличава се с по-широка кабина и пасажерска седалка. Тракторът е изключително маневрен с радиус на завой 3,8 метра. Това е благодарение на предните предавки, патент на Kubota.

Автор: Галина Недкова

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.