Заместващ комбайн по време на жътва от Интерагри България

От днес Интерагри България добавя още едно предимство в своето портфолио от услуги

От днес Интерагри България добавя още едно предимство в своето портфолио от услуги, с което покупката на комбайн се превръща в  сигурна и изгодна инвестиция  – заместваща машина по време на жътва.

Купувайки комбайн от Интерагри, освен ненадминато качество на лидера в производствените технологии при комбайни,  вие получавате дългосрочна сигурност със заместваща машина по време на жътва, повече гъвкавост при финансиране с лихви, започващи от 0,95%, 5 години удължена гаранция от New Holland, гаранция за качество на сервизното обслужване и резервните части в 11 собствени продажбено-сервизни комплекси, сертифицирани по програмата за качество на обслужване Top Partner от New Holland, и всичко това без самоучастие и без оскъпяване за клиента.

Всеки опитен фермер, знае че цената, която заплаща за комбайна не е тази, която е платил в момента на самата покупка. В стойността на комбайна се калкулират много скрити фактори, които имат отношение към крайната цена в дългосрочен план, като например: разход на гориво, сервизна поддръжка, качество на продукцията и производителност.  Новата и добре оборудвана машина влияе положително на по-високата производителност и ефективност в дългосрочен план, а това означава повече и по-качествена продукция, с по-малко загуби. Удължена гаранция от производителя, както и гарантираното качество на сервизно обслужване и оригинални резервни части могат да бъдат осигурени само от официален вносител, затова когато се обмисля покупка на комбайн не е разумно да се гледа само цената на сделката.

Още от времето, когато през 1952 г. Леон Клейс създава първия самоходен комбайн в Европа, New Holland заема лидерски позиции в технологичните иновации, имащи съществено значение по отношение на рентабилността и ефективността на земеделската техника, имащи водещо значение при обмисляне на инвестиционна покупка като комбайн.  Заводът за комбайни на New Holland в Зеделгем, Белгия е със 100-годишна история и е притежател на най-много патенти. Уникалните патентовани системи на комбайните New Holland са разработени на база реални клиентски нужди, преведени в инженерни решения, свързана със спестяване на гориво, на разходи, обслужване, време, намаляване на загубите и повишаване на качеството и количеството на продукцията.

Интерагри България е единствен официален вносител на земеделска и строителна техника с марката New Holland за България. В стремежа си да предостави качествени комплексни бизнес решения на своите клиенти, компанията представлява още добре познатите премиум марки за прикачен инвентар - Gregoire Besson, Kinze, Caffini, Agrojet, Cochet, Provitis.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.