1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Заповядайте на ДНИ НА ТЕХНИКАТА 2021, организирани от Булагро

Заповядайте на ДНИ НА ТЕХНИКАТА 2021, организирани от Булагро

Пет локации в страната, събитията са с начален час 10:30 ч

Традиционните ДНИ НА ТЕХНИКАТА фирма Булагро ще проведе и тази година. Целта на събитията е клиентите да разгледат голяма част от машините в портфолиото на компанията, да зададат своите въпроси към търговския екип, да обменят опит и да получат съвети и не на последно място – ще има почерпка за успешен старт на новата кампания!

Акцентът на събитията ще бъдат машините за есенна почвообработка и сеитба на австрийския концерн PÖTTINGER. Фермерите ще видят навесни и полунавесни плугове SERVO с нарезни или цели дъски, дискови брани TERRADISC, механични сеялки VITASEM и мулчиращи сеялки TERRASEM с различни работни ширини.

Булагро ще представи и новия стърнищен култиватор PÖTTINGER TERRIA с широк спектър от приложения - от плитка обработка на стърнища до дълбока подготовка на семенното легло.

Друг висококачествен бранд – BADALINI, също ще бъде представен със своите продълбочители с хидравлично регулиране на дълбочината с дискова секция HERCULES MEGA. Хедерите за жътва на слънчоглед и царевица DOMINONI са още едно интересно предложение от Булагро, което ще бъде показано на събитията.

Земеделците ще могат да видят и продуктите на един от лидерите на пазара на пръскаща техника в света – датската компания HARDI, със своите прикачни пръскачки RANGER и NAVIGATOR, както и флагмана – самоходната пръскачка ALPHA EVO, оборудвана с патентованата TWIN система за пръскане с въздух.

По време на мероприятията ще бъдат представени и датските тороразпръскващи машини BOGBALLE, австрийските култиватори EINBÖCK, балопреси и фолиращи машини MASCAR, мулчери и фрези FALC, немските телескопични товарачи SCHÄFFER LADER.

Булагро ви очаква от 10:30 часа на следните локации:

  •  21.07.2021 г. – Булагро Център, град Полски Тръмбеш

 

  • 22.07.2021 г. – с. Вълчитрън, обл. Плевен, при г-н Георги Таров

 

  • 27.07.2021 г. – Булагро Център, град Монтана

 

  • 28.07.2021 г. – с. Равно Поле, обл. София, при фирма Агротератерм ООД

 

  • 03.08.2021 г. – гр. Суворово, обл. Варна, при ЗП Красимир Киров и Пламен Хърватов от Хърватови ООД

Екипът на Булагро: „Цялостни решения за успешно извеждане на есенната кампания и много положителни емоции – това обещаваме на всички, които ще станат част от нашите ДНИ НА ТЕХНИКАТА 2021“

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.