„Практическо използване на мониторинг при управление на природни бедствия – MONITOR ІІ”

Изпълнителната агенция по горите /ИАГ/ организира семинар по проект „Практическо използване на мониторинг при управление на природни бедствия – MONITOR ІІ”, финансиран от Европейския фонд за регионално развитие по Оперативна програма за Югоизточна Европа.

Събитието ще се състои на 22 юни 2011 г. от 10.30 часа в Етнографски и архитектурен комплекс – гр. Златоград, ул. "Евгения Пачилова" №85, Сивриева къща – конферентна зала.

На срещата ще бъдат представени основните цели и задачи на проекта. Също така ще бъдат дискутирани въпроси, свързани с информационните източници и заинтересованите страни при управление на природните бедствия. Установяването на необходимия минимален набор данни за изготвяне на карти на риска, планове за действие, както и представянето на първоначално разработени карти на риска от наводнения, също ще бъдат обект на разискванията в рамките на семинара.

В семинара ще вземат участие представители на ИАГ, Южноцентрално държавно предприятие със седалище Смолян, Регионалните дирекции по горите в Кърджали и Смолян, РИОСВ-Смолян, РИОСВ-Хасково, Басейновата дирекция Източно беломорски район-МОСВ, Пловдив. Също така ще има участници от областните и общинските администрации от региона.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.