1. Начало
  2. Видеа
  3. Растениевъдство
  4. Corteva - с най-богато портфолио Еxpress толерантни слънчогледови хибриди

Corteva - с най-богато портфолио Еxpress толерантни слънчогледови хибриди

Разходите за контрол на плевелите в Еxpress технологията са по-ниски

Express®Sun™ технологията е регистрирана търговска марка на Corteva AgriScience™ и като такава, Corteva AgriScience™ я представя за първи път на пазара през 2005 година и оттогава досега е фирмата, която отделя най-много инвестиции за създаване на нови хибриди в тази технология, които надграждат качествата на предишните.
През 2020 година Express®Sun™ технологията е най-разпространената в България с най-много площи, които се равняват на почти на 2/3 от цялата площ на слънчоглед.
Corteva е и пазарен лидер в Express®Sun™ технологията за поредна година в страната. От първите десет най-отглеждани Експрес толерантни слънчогледови хибриди в България, осем хибрида са на Corteva AgriScience.
 
P64LE25, P64HE118, P63LE113, P64LE136, P64HE133, P64LE99, P64LE137, P64LE121
 
Corteva AgriScience има най-голямо портфолио от хибриди в Експрес технологията, посрещащи най-високите изисквания на земеделците за добивен потенциал, устойчивост/толерантност и качествени показатели.
За 2021 година фирмата предлага на земеделците 9 високодобивни Експрес толерантни хибрида, като единствено Corteva AgriScience ще има в портфолиото си Експрес толерантни високоолеинови хибриди слънчоглед.
 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.