1. Начало
  2. Видеа
  3. Растителна защита
  4. Ваксиплант® Дуо беше официално представен на семинара на АЗПБ

Ваксиплант® Дуо беше официално представен на семинара на АЗПБ

Новата разработка на UPL: Отлично съотношение цена-качество

UPL България представи портфолиото си за 2023 г. пред гостите на Деветата национална среща на Асоциацията на земеделските производители в България, която се състоя в Казанлък. Както обикновено, всеки сезон компанията излиза с иновативни продукти и тази година не пропусна да направи това, като показа обновена продуктова листа.  
 
„На-важното е, че UPL работи много активно в посока устойчивост на продуктите си, което означава: по-екологични, по-достъпни за крайните потребители, по-печеливши за земеделците“, обясни Антон Илиев, управител на UPL България. 
 
През настоящата година UPL излиза на пазара с нов продукт - Ваксиплант® Дуо. Той активира естествените защитни функции на растенията, като има фунгицидно действие и предпазва растенията от болести. 
Това е продукт с нов и различен механизъм на действие за комплексен контрол на икономически важни патогени, причинители на Жълта ръжда, Кафява ръжда, Мрежести петна, Септориози, Черна ръжда. Това е отличния инструмент за контрол на резистентност и е ефикасен срещу резистентни щамове. Притежава благоприятен екологичен профил, трансламинарно, системно, акропетално и базипетално действие. Намалява стреса при културите. 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.