1. Начало
  2. Видеа
  3. Земеделска техника
  4. 7 оранжеви бижута в стопанството на Даниел Ангелов

7 оранжеви бижута в стопанството на Даниел Ангелов

И още едно – подарък за лоялност

Тракторите Кубота са изключителни търсени от лозарите, споделиха от фирма Агро КГ, дилър на Кубота за Видин, Враца и Монтана. Един от най-големите фенове на бранда е Даниел Ангелов, който през тази година е поръчал 7 трактора, оборудвани с прикачен инвентар. Заради голямата инвестиция лозарят получи специален подарък - чисто ново RТV Х1100. Ключовете за новата придобивка му бяха връчени лично от Атанас Атанасов, управител на фирма Агро КГ. 
 
„Благодаря на Агро КГ и на Кубота България за изключителния подарък. Това са партньори, с които работя вече втора година и се радвам, че намерих правилните фирми, с които да си сътруднича. Удоволствие е да имам такива партньори и да се радваме на успехи от съвместната ни дейност“, каза Даниел Ангелов, който е собственик на 2 000 дка лозя в с. Безденица. В момента строи винарна, която ще отвори врати още тази есен. 
 
„Преди работих с много фирми за агротехника и опита ми показа, че най-надеждни са Кубота. Добрият сервиз, коректното и навременно обслужване са безценни. Това е изключително съвременна техника, удобна за работа и с най-големия период на гаранция от всички марки на пазара“, допълни Ангелов. 
 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.