Иновативни трактори и широка гама прикачен инвентар с марката Кубота на Агритехника 2019

Във фокуса на представянето - новата трета генерация на серията трактори М7

Голямото семейство на Кубота се представи с всичките си брандове на Агритехника 2019 – Кубота, Квернеланд и Грейт Плейнс.
„Показваме на нашите клиенти всички новости от Кубота, демонстрирайки желанието си да продължаваме да се развиваме и разширяваме. Кубота вече направи няколко важни стъпки с придобиването на Квернеланд и Грейт Плейнс. На Агритехника Кубота акцентира върху новата трета генерация на серията М7, с модели от 130 до 170 к.с., подходящи за тежки обработки. Машините са оборудвани с два типа трансмисии – Powershift и KVT. Новият М7173 с мощност 170 к.с. ще се произвежда серийно от началото на следващата година.  Двигателят му е дизелов 4-цилиндров и отговаря на последните изисквания за емисии Stage 5, каза Микаел Провост.
 
За първи път Кубота представи иновацията Tractor Implement Management (TIM), която позволява двупосочна комуникация между трактора и прикачния инвентар, като според необходимостите, ISOBUS прикачният инвентар може да контролира автоматично функционалностите на трактора. Това на практика означава, че тракторът може да обработва информацията от инвентара относно оборотите на двигателя и скоростта. 
Например, балировачката информира трактора какво трябва да се направи като намаляване или увеличаване на скоростта. Операторът не се намесва, което значително подобрява комфорта и лекотата на управление.
 
 
Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.