1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Качество и перфектна оран с трактор КУБОТА М 7171

Качество и перфектна оран с трактор КУБОТА М 7171

От 5 години Тодор Карагюлиев разчита на японските машини

Есенната кампания в Добруджа върви с пълна пара. Земеделските стопани вече засяха пшеницата от новата реколта и сега извършват обработките на останалите площи. За да получи качествена оран, земеделският стопанин Тодор Карагюлиев разчита на трактор КУБОТА М 7171 и плуг от същия бранд. Ефективността и качеството на обработката се вижда на полето между селата Българево и Свети Никола.

„Преди 5 години закупих първия си трактор КУБОТА. После взех още един и след него М 7171. Верен фен съм на японската техника и това се вижда от закупения инвентар и трактори с марка КУБОТА”, разказва Тодор Карагюлиев. Той е категоричен, че с тези машини получава по-голяма сигурност и постига икономичност. Тракторът М 7171 се отличава със здравина, а сервизното отношение от фирма „Агропът 2011” е много добро. „Проблеми с тези трактори по принцип нямам, но винаги получавам своевременно сервизно обслужване”, допълва стопанинът. 

„Започнахме да орем веднага след преваляванията. Виждате, че тракторът работи с лекота, движи се с 9 км/ч. Това е удобна машина за всякакъв вид обработки”, допълва Тодор Карагюлиев. Край морето условията за земеделие са по-специфични, вятърът изсушава почвата. Дори и при тези условия трактор КУБОТА М 7171 се справя перфектно. Земеделският производител вече следващите машини, които отново ще са КУБОТА.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.