Търсене
  1. Начало
  2. Етикет
  3. masa

Етикет: маса

Заместник-министър Събев: Повече търсене и потребление на български рибни продукти ще има с общи действия от администрацията, бизнеса и неправителствения сектор
Новини Институции

Заместник-министър Събев: Повече търсене и потребление на български рибни продукти ще има с общи действия от администрацията, бизнеса и неправителствения сектор

България за първи път ще прилага интервенция, насочена към подпомагане на производителите на рибни продукти
Заместник-министър Колева: Държавата и общините трябва да работят в синхрон за подобряване на чистотата на въздуха
Новини Околна среда

Заместник-министър Колева: Държавата и общините трябва да работят в синхрон за подобряване на чистотата на въздуха

По новата програма „Околна среда 2021-2027“ са предвидени 105 млн. лв. за намаляване на вторичното разпрашаване чрез изграждане на зелена инфраструктура в градска среда
Заместник-министър Бурджев: Въпросите за напояването, браншовите организации и развитието на аграрната наука са от стратегическо значение за българското земеделие
Новини Институции

Заместник-министър Бурджев: Въпросите за напояването, браншовите организации и развитието на аграрната наука са от стратегическо значение за българското земеделие

По време на дискусията се обсъдиха и въпроси за законодателството за земеделските земи, коцията, необходимостта от единна браншова камара в земеделието, както и дългосрочна стратегия за развитието на сектора
BTC Europe и NXTLEVVEL Biochem подписаха споразумение за разпространение на биологични и биоразградими разтворители в цяла Европа
Новини Инвестиции

BTC Europe и NXTLEVVEL Biochem подписаха споразумение за разпространение на биологични и биоразградими разтворители в цяла Европа

Европейската дистрибуторска организация на BASF и водещият производител на химикали от био обединяват усилията си, за да разширят предлагането на разтворители на основата на левулинова киселина в цяла Европа
EIT Food-Хъб България проведе кръгла маса на тема Въздействието на емисиите на парникови газове върху селското стопанство и хранително-вкусовия сектор
Новини Наука и образование

EIT Food-Хъб България проведе кръгла на тема „Въздействието на емисиите на парникови газове върху селското стопанство и хранително-вкусовия сектор“

Представени бяха дигитални технологии в сферата на изкуствения интелект в растителното производство за адресиране на климатичните промени

Използваме бисквитки, за да ви предоставим възможно най-доброто разглеждане на нашия уеб сайт. Ако продължите да използвате сайта без да променяте настройките за бисквитки, ще приемаме, че сте съгласни с условията. Във всеки един момент може да промените вашите настройки за бисквитки.

Научете повече за нашата Политика за поверителност