1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Общата селскостопанска политика – европейският модел за рентабилно земеделие

Общата селскостопанска политика – европейският модел за рентабилно земеделие

Продуцентска къща "Агромедия” и Европейската комисия заедно работят за Вас

Уважаеми приятели на Agro.bg,

От месец юли Продуцентска къща "Агромедия” ЕООД, с подкрепата на Европейската комисия започва нова информационна кампания на тема „Общата селскостопанска политика – европейският модел за рентабилно земеделие”.

Идеята е чрез проекта да популяризираме Общата селскостопанска политика на Европейския съюз, да коментираме как тя се прилага в България и какви са основните предизвикателства пред земеделските производители по отношение на усвояването на евросубсидиите.

В продължение на една година медийните продукти на ПК “Агромедия” - ежеседмичното телевизионно предаване “Агрофорум”, ежемесечното списание “АгроКомпас” и интернет портала www.agro.bg , който е на Ваше разположение по 24 часа в денонощието, ще ви запознават с параметрите на Общата селскостопанска политика и с възможностите за кандидатстване по европейските програми. Наши автори ще бъдат както представители на държавните институции, отговорни за прилагането на ОСП, така и експерти от неправителствени организации и консултантски фирми. Ще отразяваме вашия стремеж и амбиция към постигане на европейския модел за рентабилно земеделие. Повече информация очаквайте всеки петък в селскостопанския портал Agro.bg.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.