1. Начало
  2. Новини
  3. Аквакултури
  4. ИАРА стартира нова система за издаване на билети за любителски риболов

ИАРА стартира нова система за издаване на билети за любителски риболов

От 01.02.2022 г. предстои да бъде спряна административната услуга от досега действащата система на ИАРА

ИАРА информира председателите на сдружения, че е изпълнен проект „Разширяване на програмния обхват и надграждане на Информационно-статистическата система на ИАРА, съгласно национални и европейски изисквания, както и въвеждане на електронни административни услуги“ по Програма морско дело и рибарство (2014 - 2020).

Проектът осигурява разширяване функционалността на сега действащата информационно-статистическа система. Администрирането на системата ще става чрез богат и лесен за използване интерфейс и основни функционалности, които включват уеб портал, мобилни приложения и външни системи, комуникиращи със системата. Във връзка с предстоящото й пускане в експлоатация, на 27.01.2022 г. /четвъртък/ ще се проведе онлайн обучение върху модул „Издаване на билет за любителски риболов“. За целта е необходимо да заявите своето участие в онлайн обучението чрез посочения линк https://bit.ly/iara-iss-training

 

От 01.02.2022 г. предстои да бъде спряна административната услуга от досега действащата система на ИАРА. Тя ще има чисто информативен характер.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.