1. Начало
  2. Новини
  3. Автомобили за бизнеса
  4. До края на годината - Nissan пуска нова гама от 6 електрифицирани модела

До края на годината - Nissan пуска нова гама от 6 електрифицирани модела

Японската марка Nissan представи новата си електрифицирана гама на европейския пазар, състояща се от 6 модела, които ще бъдат пуснати в продажба в рамките на тази година. С новата електрифицирана гама марката Nissan предоставя повече възможности за избор, повече вълнуващо шофиране и по-достъпни модели от досега. С въвеждането на хибридната технология в Juke, иновативната хибридна система e-Power при Qashqai и X-Trail, както и с лансирането на електрическия кросоувър Ariya, настоящата 2022 година се превръща в повратна точка за марката Nissan по отношение на електрифицираните предложение към клиентите.

 

Nissan Qashqai e-Power

Най-голям интерес в електрифицираната гама на Nissan предизвиква новият Qashqai с иновативната хибридна система за задвижване e-Power. Тази система е разработена изцяло от Nissan и предоставя неповторимото усещане от шофирането на изцяло електрически автомобил, без необходимостта от спиране за зареждане на батерията. Електрическият мотор задвижва колелетата за плавно и моментално ускорение, докато малък, но изключително ефективен двигател с вътрешно горене зарежда батерията по време на движение, като по този начин напълно отменя необходимостта от спиране за зареждане на батерията и елиминира всякакви притеснения по отношение на автономността.

Nissan X-Trail e-Power

Изцяло новият кросоувър Nissan X-Trail също е снабден с иновативната хибридна система e-Power и е оборудван с технология за задвижване и контрол на четирите колела. Водачът разполага с невероятна динамика и безпроблемно управление, осигурени от системата e-Power. Задвижването на четирите колела гарантира тишина и комфорт, благодарение на двата електрически мотора, задвижващи всички колела. В комбинация двете системи гарантират вълнуващо усещане за сигурност и комфорт у водача, разкривайки пред него предимствата и ползите от електрическата мобилност.

 

Nissan Ariya

Новият Nissan Ariya е първият изцяло електрически кросоувър-купе. Новата Ariya въплъщава японските гени на Nissan, предлага изключително динамично пътно поведение и може да се похвали с един от най-просторните интериори в сегмента. Ariya ще се предлага и със системата за задвижване на всички колела e-4ORCE за перфектен баланс между мощност и контрол. Системата с два електромотора гарантира незабавна реакция и моментално ускорение при всяка ситуация на пътя.

Nissan Townstar

Напълно новото електрическо предложение в лекотоварната гама на Nissan се нарича Townstar и е разработен с идеята да бъде надежден, ефикасен и устойчив бизнес партньор, оптимизиран така, че да посрещне постоянно променящите се нужди и очаквания на клиентите. Новият моделът е оборудван с електрически мотор с комбиниран пробег до 300 км и пакет от над 20 технологични функции. Новият Townstar е идеален за доставки в градска среда, подпомагайки устойчиви бизнес операции и ускорявайки пътя към пълна електрифицирана мобилност.

Снимки: Nissan

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.