1. Начало
  2. Новини
  3. Биологично земеделие
  4. Be Organic! взе участие на съботния фермерски пазар в Делта Планет мол Варна

Be Organic! взе участие на съботния фермерски пазар в Делта Планет мол Варна

Водещ на събитието беше Ивелина Вълчева – популярен консултант за здравословно хранене, която поговори с потребителите за ползите от чистата храна

Be Organic! в партньорство с Вкусът на Добруджа проведоха информационна кампания, посветена на късите вериги за доставка в един от най-големите молове в град Варна.

Пепа Рашева, Организатор на пазара „Вкусът на Добруджа“ ни посрещна и откликна на всички въпроси относно организацията на фермерските пазари в Добричка област.

Водещ на събитието беше Ивелина Вълчева – популярен консултант за здравословно хранене, която поговори с потребителите за ползите от чистата храна. „Изключително много подкрепям инициативата Be Organic! и фермерските продукти. Много е важно хората да се хранят с чиста, органична храна и най-добре тя да е от български производители“, поясни влогърката.

Успяхме да разговаряме с фермерите на място и те ни споделиха за важността на фермерските пазари като трибуна на развитие. Сред тях се срещнахме и със съвсем нов производител на пазара, когото също отразихме в нашия репортаж.

По традиция на фермерските пазари посетителите можеха да разговарят лично с производителите, за да научат повече за пътят на чистата храна до трапезата.

Фермерите търсят нови начини и иновации, с които да привлекат интереса на потребителите в един динамичен пазар.
Събитието се организира по проектa CAP Green Zone: Be Organic!, реализиран от АБ Комюникейшънс ЕООД с финансовата подкрепа на Европейския съюз.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.