1. Начало
  2. Новини
  3. Биологично земеделие
  4. Министър Найденов ще открие международната изложба Био&Еко Експо

Министър Найденов ще открие международната изложба Био&Еко Експо

Снимка:

С информационен щанд по Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г. ще се представи МЗХ

Утре, 14 септември 2011г., от 13.00 часа в Централното фоайе на НДК министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов ще открие международната изложба Био&Еко Експо. С информационен щанд по Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г. ще се представи Министерство на земеделието и храните в периода  от 14 - 17 септември в централата сграда  на НДК - полуетаж Запад.
    
Експерти от Министерството, както и представители на Държавен фонд „Земеделие” и на  Националната служба за съвети в земеделието, ще запознават на място посетителите с начините за инвестиции и финансиране по Програмата. Те ще информират гражданите за новостите по мерките, засягащи различните сектори в земеделието и специално биологичното земеделие, както и за предстоящия прием на заявления по мерките от Програмата.

Целта на изложбата е да подчертае жизненоважната роля на развитието на биологичното производство и да съдейства на  фирмите и организациите да намерят своята пазарна ниша в този сектор чрез осъществяване на контакти с международни и български партньори.

Изложението ще представи биологични и природни продукти, устойчиви технологии, услуги, сертифициращи организации, специализирана литература, информация, практически съвети и много други.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.