1. Начало
  2. Новини
  3. Биологично земеделие
  4. Първият Фермерски пазар в Русе

Първият Фермерски пазар в Русе

Специални гости ще са доброволците на КАРИТАС

На 15.11.2014 год., в 10:00 часа, „Общински пазари” ЕООД – град Русе, открива официално първия си ФЕРМЕРСКИ ПАЗАР, на който биопроизводители, фермери и представители на биологично здрава храна ще представят своята продукция.

Фермерският пазар ще предложи чиста и вкусна храна, със сладостта на домашно приготвените деликатеси от село, както и богато разнообразие на различни здравословни продукти като студенопресовани масла, тахан, био боб и леща, билки и подправки, био сокове от арония, ябълки, круша и праскова, вина от арония, биволски месни и млечни деликатеси, био козе мляко и сирене, био сушени плодове; био зеленчукови консерви и сладка, автентичен еленски бут, хляб и домашни зърнени произведения.

Специални гости на пазара ще са доброволците на КАРИТАС, децата от НУИ „Проф.Веселин Стоянов”, както и музикантите от Общински детски център за култура и изкуство–град Русе.

Предвиден е благотворителен базар, много музика и  настроение.

„Общински пазари” ЕООД-Русе ще очакват русенци и гостите на града всяка събота на фермерските си пазари с поканата да превърнем заедно пазаруването на истинска храна в празник за здрав дух в здраво тяло.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.